KristexUKx Posted January 21 Share Posted January 21 Jūsų nick žaidime: KristexUKx Jūsų tikrasis vardas: Kristina 😚 Jūsų amžius: 29 metai 🙂 Laisva vieta išsireiškimui: Na pradėkime nuo to kad gyvenu Anglijoje jau 17 metų, taip kad iškart atsiprašau už rašybos klaidas. 😄 Kai buvau 12-13 metu labai mėgdavau žaisti cs, na ir 2024 nusprendžiau atsisiusti vėl šitą žaidimą nes užpuolė nostalgija.. Ir dabar nenulipu nuo pc 😄 Cs yra vienas iš mano hobiu, kurio dėka susipažinau su nuostabiais žmonėmis kuriuos galiu dabar vadinti draugais. 🙂 dar patinka kovos menai kurios lankiau ne vienerius metus. Mėgstu žvejybą, futbolą, atsisėdus mašinoje klausytis garsios muzikos (Bumer) ir prisidegti cigaretę 😄 Šiaip esu draugiška ir linksma na bent jau aš taip manau, daug šnekanti tai faktas. 😄 Na pridėsiu savo nuotrauką ši kart nefiltruota, kad gatvėje sutikė galėtumete manę atpažinti. 🤞 😄 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirdeeele Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 💘💘💘 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts