Sirdeeele Posted January 15 Share Posted January 15 (edited) • Jūsų nick žaidime: Sirdeeele • Jūsų tikrasis vardas: Aušra🥰 🥰 • Jūsų amžius: 30🙈 • Laisva vieta išsireiškimui (galite rašyti kokia muzika jums patinka, kokie jūsų hobiai, charakteris, kokius augintinius auginat ir panašiai): Nežinau ką čia gero papasakoti ;D Esu žmogus, kuris mėgsta gyventi gyvenimą pilnu tempu – dievinu miegą, bet taip pat mėgstu dalyvauti vakarėliuose, kur, pasak kitų, visada esu vakarėlio siela. Mano tikslas – ne tik mėgautis gyvenimu, bet ir siekti aukštumų – šiuo metu dirbu ties savo verslo plėtra, kad jis taptų dar didesnis ir sėkmingesnis. Laisvalaikiu dažnai lošiu CS 1.6, kur randu iššūkių ir adrenalino, bei kartais linkmą bendravimą. Esu draugiška ir paslaugi – prireikus pagalbos visada stengiuosi padėti. Tuo pačiu esu gana paprasta, vertinu nuoširdumą ir paprastumą gyvenime. Manau, kad gyvenimas yra nuotykis, ir visada ieškau būdų, kaip jį padaryti įdomesnį! • Nuotrauka(privaloma): Nu pridedu, pc vos kelios yra ;D Edited January 15 by Sirdeeele 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KristexUKx Posted 34 minutes ago Share Posted 34 minutes ago ❤️❤️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts